GKS_Volledig_Logo_resized

Schilder Purmerend

Hét schildersbedrijf waar kwaliteit en vakmanschap ook echt op de eerste plek staan.

Schildersbedrijf GKS

Muren sausen

SChildersbedrijf GKS alkmaar kozijnen laten schilderen1

Kozijnen schilderen

Schildersbedrijf GKS

Trappen schilderen

Schildersbedrijf GKS

Houtrot reparatie

Schildersbedrijf GKS

Onderhoud schilderen

Schilder in Purmerend

Schildersbedrijf GKS is alweer ruim 20 jaar actief binnen de schilderbranche voor particulieren, bedrijven, instanties en Verenigingen van Eigenaren. Onze professionals hebben ruime ervaring met zowel binnen- en buitenwerk. Van de woonkamer tot de gevel van uw gebouw: u kunt rekenen op de professionals van Schildersbedrijf GKS.

Bij Schildersbedrijf GKS staat vakmanschap voorop. Dit is onder andere terug te zien aan de resultaten van diensten als binnen– en buiten schilderwerk en plafond- en wandafwerking. Hierbij streven wij altijd om onze opdrachtgevers volledig te bedienen met een net zo’n kwalitatieve service. Afspraak is bij ons afspraak. Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan komen we graag met u in contact.

Onze schilders kunnen niet wachten om ook uw project met beide handen aan te pakken. Of het nu de binnenmuren van een schoolgebouw of de buitenmuren van een woning zijn. Bij Schildersbedrijf GKS kunt u terecht voor alles wat met het laten verven van een object te maken heeft. Daarbij kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit en een vakkundige afwerking. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd naar onze tarieven? Dan komen we graag met u in contact!

Laat je gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug