GKS_Volledig_Logo_resized

Binnenschilder

Binnenmuren en plafonds laten schilderen

Schildersbedrijf GKS heeft ruime ervaring met het schilderen van binnenmuren en plafonds. Indien u er zeker van wilt zijn dat uw muren of plafond er kwalitatief uitzien, adviseren wij u dit te laten doen. Niet alleen omdat hier specifieke vaardigheden voor vereist zijn maar ook omdat wij van kwalitatieve materialen gebruik maken. Hierdoor kunt u rekenen op prachtige binnenmuren in de kleur die bij uw woning past. Hierbij kunnen we in overleg met u van verschillende methodes gebruik maken om het beste resultaat te bereiken. Onze specialisten denken graag met u mee om samen tot een resultaat te komen waar u jarenlang van kunt genieten!

Schildersbedrijf GKS
Binnen kozijnen schilderen Alkmaar

Kozijnen schilderen

Wilt u graag uw kozijnen laten schilderen? Bent u uitgekeken op de huidige kleur of zijn uw kozijnen aan een transformatie toe? Dan bent u bij Schildersbedrijf GKS aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ervaring met het schilderen van oude en nieuwe kozijnen. Dit doen wij niet alleen voor particulieren maar ook voor grote bedrijven en overheidsinstanties. Onze opdrachtgevers kunnen hierbij altijd rekenen op de hoogste kwaliteit voor het beste eindresultaat. We gaan samen met u in gesprek om te ontdekken welke stijl en materialen bij uw wensen passen.

Trappen schilderen

Het schilderen van een trap is een tijdrovende en complexe klus. Omdat een trap veelvuldig wordt gebruikt en daarom onder hogedruk kan komen te staan, is het belangrijk dat aandacht wordt besteed aan het gebruik van kwalitatieve materialen. Zonder vakmanschap is de kans groot dat na verloop van tijd de verf loskomt of kracht verliest. Bij Schildersbedrijf GKS weten we precies wat we moeten doen om de trappen van onze opdrachtgevers te verven op een manier waarbij de verf jarenlang tot zijn recht komt.
image1
Schildersbedrijf GKS

Latex spuiten

Een van de methodes die we kunnen inzetten om uw binnenmuren van een nieuwe kleur te voorzien, is het efficiënte latex spuiten. Hierbij kunnen we betaalbaar binnen een korte tijd grote muren in de gewenste kleur spuiten. Dit scheelt u tijd én geld!