GKS_Volledig_Logo_resized

Timmerwerk door Schildersbedrijf GKS

Naast schilderwerk is Schildersbedrijf GKS ook gespecialiseerd in timmerwerk. Of u nu een reparatie nodig heeft of een volledige renovatie overweegt, ons ervaren team van professionals staat klaar om uw project tot leven te brengen met precisie en vakmanschap.

Verscheidenheid aan diensten

Onze diensten bestrijken een breed scala aan werkzaamheden. We richten ons op gevelbekleding, het vervangen van beplanting, dakgoten en daklijsten, en nog veel meer. We staan klaar om u te helpen met al uw andere onderhouds- en renovatiebehoeften.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij bij Schildersbedrijf GKS zijn er trots op dat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in de schilder- en onderhoudsbranche. We hechten grote waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt uit de positieve reacties van onze klanten en ons streven om elk project op tijd en binnen het budget af te ronden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.
Schildersbedrijf Alkmaar foto 1

Duurzaamheid

In al onze werkzaamheden streven we ernaar om duurzame materialen te gebruiken. Zo dragen we bij aan de levensduur van uw project en aan een beter milieu. Daarnaast zorgen we ervoor dat al het hout dat we gebruiken afkomstig is van verantwoorde bronnen.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk project is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. We luisteren naar uw ideeën, bespreken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had.