GKS_Volledig_Logo_resized

Schilderwerk voor Zorginstellingen

Het leveren van zorg van hoge kwaliteit gaat hand in hand met het creëren van een aangename omgeving voor patiënten, bewoners en medewerkers. Bij Schildersbedrijf GKS begrijpen we hoe belangrijk een frisse, goed onderhouden omgeving is voor het welzijn en de gemoedsrust van iedereen in een zorginstelling.

Gespecialiseerd in Zorginstellingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in de schildersbranche hebben we een specifieke expertise opgebouwd in het werken met zorginstellingen. We zijn bekend met de unieke uitdagingen en eisen die deze omgevingen met zich meebrengen. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een verpleeghuis of een zorgcentrum, we weten hoe we een minimale verstoring kunnen garanderen terwijl we kwalitatief hoogstaand werk leveren. 

Kwaliteit en Vakmanschap

Bij Schildersbedrijf GKS zetten we ons in voor kwaliteit en vakmanschap. Onze hoog opgeleide schilders gebruiken de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw zorginstelling er netjes en professioneel uitziet.

Contact
Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zorginstelling te helpen haar beste gezicht te tonen.