GKS_Volledig_Logo_resized

Schildersbedrijf GKS: uw partner in onderwijsinstellingen

Bij Schildersbedrijf GKS begrijpen we dat de fysieke omgeving van een onderwijsinstelling een grote rol speelt in de leerervaring. Daarom zetten wij ons in om inspirerende, veilige en esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren waar studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen.

Onze diensten voor onderwijsinstellingen

Van basisscholen tot universiteiten, wij bieden een breed scala aan schilderdiensten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, latex aanbrengen, timmerwerk of glaswerk, u kunt op ons rekenen voor hoogwaardig vakmanschap.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met meer dan 20 jaar ervaring in de schilderbranche, staan wij bekend om onze betrouwbaarheid en onze toewijding aan kwaliteit. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat onze diensten voldoen aan hun specifieke behoeften en verwachtingen. Bij ons is afspraak echt afspraak.

Milieuvriendelijk

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Daarom gebruiken we waar mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Zo dragen we bij aan een gezondere leer- en werkomgeving en een beter milieu.

Een offerte op maat

Of het nu gaat om een klein klaslokaal of een volledige campus, Schildersbedrijf GKS staat klaar om uw project met beide handen aan te pakken. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, volledig afgestemd op uw behoeften en budget. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Schildersbedrijf GKS kunt u terecht voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbare service. Wij zorgen ervoor dat uw onderwijsinstelling er op zijn best uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!