GKS_Volledig_Logo_resized

Glaswerk door Schildersbedrijf GKS

Bij Schildersbedrijf GKS hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de schilderbranche, wat ons in staat stelt om niet alleen uitmuntend schilderwerk te leveren, maar ook een breed scala aan glaswerk diensten aan te bieden. Of u nu een commerciële ruimte, onderwijsinstelling, overheidsgebouw, of uw eigen woning bezit, wij kunnen u voorzien van hoogwaardige, energiebesparende glaswerk diensten die voldoen aan uw specifieke behoeften en eisen.

Onze Glaswerk Diensten

Onze glaswerk diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het vervangen van ramen, het installeren van energiezuinig glas, glasreparaties, en nog veel meer. Wij werken met alle soorten glas, van enkel tot dubbel glas, en zelfs speciaal energiebesparend glas voor verschillende toepassingen. Ons team is getraind en ervaren in het werken met alle soorten glas en we zorgen voor een perfecte en energie-efficiënte installatie, elke keer weer.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Net als bij onze schilderdiensten, staat kwaliteit en betrouwbaarheid centraal bij ons glaswerk. Daarnaast ligt onze focus ook op duurzaamheid door het installeren van energiezuinig glas dat helpt bij het verminderen van uw energieverbruik. Wij zijn trots op het leveren van diensten die onze klanten verwachtingen overtreffen, en we zorgen ervoor dat we altijd op tijd en binnen budget werken.
Schildersbedrijf Alkmaar foto 1

Veiligheid is onze prioriteit

Bij het werken met glas staat veiligheid voorop. We volgen strikte veiligheidsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat al ons glaswerk veilig en correct wordt uitgevoerd, met minimale overlast voor uw dagelijkse activiteiten.

Een offerte op maat

Bent u benieuwd wat Schildersbedrijf GKS voor uw energiebesparende glaswerk project kan betekenen? Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen. We komen graag met u in contact om uw specifieke behoeften te bespreken en een duurzaam plan te ontwikkelen dat bij uw budget en tijdlijn past.