GKS_Volledig_Logo_resized

Schildersdiensten voor VvE's

Als ervaren schildersbedrijf begrijpen we bij GKS dat Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) specifieke behoeften hebben. Onze expertise in het schilderwerk strekt zich uit tot het dienen van VvE’s met betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige schilderdiensten.

Waarom kiezen VvE's voor GKS?

Bij GKS staan vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de schilderbranche en hebben in die tijd veel ervaring opgedaan met het werken voor VvE’s.

Wij begrijpen dat VvE’s een betrouwbare partner nodig hebben die de projecten op tijd en volgens afgesproken budget kan voltooien, zonder in te boeten op de kwaliteit van het werk. Bij GKS houden we ons aan onze beloften: afspraak is afspraak. 

Onze belofte

Wij beloven altijd kwaliteitswerk te leveren. Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, het repareren van houtrot, of het uitvoeren van gedetailleerd timmerwerk, wij hebben de ervaring en de vakkundigheid om uw project tot een succes te maken.

Neem contact met ons op

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te laten zien waarom zoveel VvE’s in Noord-Holland voor Schildersbedrijf GKS kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.