GKS_Volledig_Logo_resized

Vastgoed onderhoud

Bent u een vastgoedbeheerder op zoek naar betrouwbare vakmensen voor al uw schilderwerk? Schildersbedrijf GKS is uw ideale partner. Al meer dan 20 jaar leveren wij een breed scala aan schilderdiensten voor vastgoedbeheerders, van routine-onderhoud tot grote renovatieprojecten.

Waarom Schildersbedrijf GKS?

Kwaliteit en Vakmanschap Onze ervaren professionals leveren kwaliteitswerk, zowel binnen als buiten. Onze diensten variëren van schilderwerk en latex aanbrengen tot timmerwerk en glaswerk. Of het nu gaat om de binnenmuren van een appartementencomplex of de buitenmuren van een kantoorgebouw, wij leveren altijd een vakkundige afwerking.

Flexibele en Betrouwbare Partner Wij begrijpen dat elke vastgoedbeheerder unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele diensten die passen bij uw planning en budget. Afspraak is afspraak bij Schildersbedrijf GKS. U kunt op ons rekenen om het werk op tijd en volgens de afgesproken voorwaarden af te ronden.

Onderhoudsplan op Maat Naast het bieden van uitstekende schilderdiensten, kunnen wij ook een onderhoudsplan op maat maken om de levensduur van uw vastgoed te verlengen en de waarde te behouden. We inspecteren de staat van uw eigendommen en bieden een plan dat aansluit bij uw budget en de behoeften van uw pand.

Duurzaamheid Bij Schildersbedrijf GKS begrijpen we dat duurzaamheid een belangrijk aspect is voor de vastgoedsector. We gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen en volgen duurzame praktijken om de impact op het milieu te minimaliseren.

Tevreden Klanten We zijn er trots op dat we in de loop der jaren vele tevreden klanten hebben mogen bedienen, waaronder vastgoedbeheerders. Onze toewijding aan kwaliteit en service heeft ons talrijke 5-sterrenbeoordelingen opgeleverd van klanten die ons vakmanschap en professionaliteit waarderen.