GKS_Volledig_Logo_resized

Over ons

Gevestigd in het prachtige Alkmaar is Schildersbedrijf GKS te vinden.

Met een werkgebied waarin ook omliggende gebieden betrokken worden hebben we de afgelopen jaren honderden opdrachtgevers gelukkig kunnen maken. Doordat ons dienstenpakket opdrachtgevers in staat stelt het complete schilderwerk en onderhoud bij Schildersbedrijf GKS onder te brengen, kunnen we een duurzame relatie met onze opdrachtgevers opbouwen. Het gevolg hiervan is dat we consequent kwaliteit kunnen leveren waar dat nodig is. Of dat nu voor een klein project zoals een particuliere woning of een groot schoolgebouw is. Klanten kunnen altijd op de professionals van Schildersbedrijf GKS rekenen. Schilderbedrijf GKS werkt voor particulieren, overheidsinstellingen maar ook Verenigingen van Eigenaren en bedrijven.

5/5

Mijn appartement is binnen een week door vriendelijke, kundige schilders volledig geschilderd. Na deze klus hebben zij voor mij ook de bank weer terug in huis gezet. Ik ben Gassan en Amir zeer dankbaar!

  • D. Bras
5/5

Wat een professionals!!! We hadden niet in de gaten dat er sprake was van houtrot op diverse plekken. Dat hebben ze feilloos verholpen door waar nodig nieuw hout erin te plaatsen. Ook onze buren van twee kanten viel het op hoe professioneel de mannen bezig waren.

  • G. Schram
5/5

GKS Schilderbedrijf heeft ons jaren 30 woning aan de buitenzijde (welke echt in zeer slechte staat was) helemaal opgeknapt. Alle rotte plekken verholpen en gerepareerd, alles is weer super mooi en strak geschilderd. Wat een vakmannen met een geweldige service.

  • C. Gude