GKS_Volledig_Logo_resized

Buitenschilder

Wilt u uw woning zomer klaar maken? Dan bent u bij een buitenschilder aan het juiste adres. Wij staan snel klaar voor al het schilderwerk! Of het nu gaat om het schilderen van kozijnen, een dakkapel of de gevel van uw woning. Neem direct contact op met onze buitenschilder in de regio Alkmaar: 06 23060088

Buitengevel laten schilderen

Is het tijd om uw gevel nieuw leven in te blazen? Dan bent u bij Schildersbedrijf GKS aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de ervaring in huis om iedere buitenmuur te kunnen transformeren naar dat wat u voor ogen heeft. Of de gevel nu van hout of beton is. Hierbij kunnen onze klanten altijd rekenen op de kwaliteit van pure vakmanschap. Een vakkundige afwerking waarbij op ieder detail is gelet. Wij nemen onze tijd zodat u jarenlang kunt genieten van een smetteloos afgewerkte buitenmuur. Het schilderen van de buitenmuren doen wij dan ook uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. U wilt namelijk wel dat uw buitenmuren er jaren later ook nog mooi uitzien.
Buitendeur schilderen Alkmaar

Buitenschilder: buitendeur schilderen

De afgelopen jaren is Schildersbedrijf GKS actief geweest voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van particulieren, Verenigingen van Eigenaren tot onderwijs instanties. Hoe klein of groot een opdracht ook is: wij investeren altijd in materialen waarmee de wensen van onze opdrachtgever gerealiseerd worden. Doordat we uit een team van echte vakmensen bestaan betekent dit dat we zorgvuldig buitendeuren schilderen en afwerken. Hierdoor lijkt het bijna alsof de deur zich in de originele staat bevindt. Het is hierbij altijd het doel om de deur naadloos te laten aansluiten op de al aanwezige objecten zodat de ‘nieuwe’ deur opgaat in uw huidige ontwerp.

Onderhoud schilderen

U bent waarschijnlijk heel trots op uw woning of bedrijfspand en wilt graag dat het in deze staat blijft. Dit is, ook op het gebied van schilderwerk, alleen mogelijk als periodiek onderhoud gepleegd kan worden. Zonder dat schilderonderhoud kan worden uitgevoerd, kan verf na enkele jaren afbladderen. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen waar onze professionals van Schildersbedrijf GKS u bij kunnen helpen. U kunt bij ons namelijk kiezen voor periodiek schilderwerk waarbij we uw buitenmuren, kozijnen en andere objecten kunnen onderhouden. Hierbij voorkomen we zaken als houtrot en zorgen we er tijdig voor dat bepaalde onderdelen een extra laag verf krijgen. Dat is de kwaliteit waar u bij Schildersbedrijf GKS op kunt rekenen.

Schildersbedrijf GKS

Houtrot herstellen

Heeft u last van houtrot? Dit betekend dat het hout is aangetast door vochtigheden en schimmels. Schildersbedrijf GKS is uw adres als het gaat om herstellen van houtrot. Meestal is bij herstel van houtrot een vervanging van de kozijnen niet noodzakelijk. Voor een beter advies, zullen wij eerst kijken in hoeverre het hout beschadigd is. Op basis daarvan zullen we gepaste advies geven voor elke situatie.