GKS_Volledig_Logo_resized

Latex spuiten

Latex spuiten? Dan bent u bij Schildersbedrijf GKS aan het juiste adres. Wij hebben meer dan jaar ervaring in het spuiten van latex voor zowel binnen als buiten. Wilt u meer informatie over de kosten van latex spuiten of wilt u weten op welk termijn onze schilders voor u aan de slag kunnen?

Neem direct contact op met onze schilder in de regio Noord-Holland: 06 23060088

Latex spuiten GKS schildersbedrijf Alkmaar

Waarom kiezen voor GKS?

Schildersbedrijf GKS heeft ruime ervaring met het schilderen van binnenmuren en plafonds. Indien u er zeker van wilt zijn dat uw muren of plafond er kwalitatief uitzien, adviseren wij u dit te laten doen. Niet alleen omdat hier specifieke vaardigheden voor vereist zijn maar ook omdat wij van kwalitatieve materialen gebruik maken. Hierdoor kunt u rekenen op prachtige binnenmuren in de kleur die bij uw woning past. Hierbij kunnen we in overleg met u van verschillende methodes gebruik maken om het beste resultaat te bereiken. Onze specialisten denken graag met u mee om samen tot een resultaat te komen waar u jarenlang van kunt genieten!
Schildersbedrijf GKS

Waarom kiezen voor latex spuiten?

Met latex spuiten zorgen wij ervoor dat de wanden en/of plafonds snel en egaal gespoten worden. Door het laten spuiten van latex is iedere vierkante meter egaal bedekt. 

Het spuiten van latex zorgt ervoor dat we sneller klaar zijn dan wanneer u kiest voor het laten sausen van de muren. Dit is bijvoorbeeld erg fijn wanneer u snel wilt verhuizen. U ondervindt namelijk minder hinder van de werkzaamheden. 

Latex spuiten voor een egaal effect

Door uw wanden, plafonds of muren te laten spuiten met latex kunt u snel grote oppervlaktes laten spuiten. Wij hebben velen jaren ervaring op het gebied van schilderwerk, waaronder het spuiten van latex. U wilt namelijk dat het in één keer goed gebeurt. Slecht schilderwerk of latex spuit werk blijft u zien. Denk bijvoorbeeld aan strepen op de muur, druipers of grote stukken die niet goed gedekt zijn. 

Laat daarom uw latex spuiten door een professioneel team. 

Binnenschilder Alkmaar
Schildersbedrijf GKS

Op welke ondergrond kan latex ?​

Net zoals gewone verf, kun je latex op verschillende ondergronden spuiten. Wil je strakke muren? Dan is het belangrijk dat de ondergrond ook straks is. Vaak wordt er gekozen voor het spuiten op net gestucte muren. Wanneer de wanden dan gespoten zijn is het effect fantastisch. Ook kun je latex spuiten op gipsplaten, muren van beton, plafonds en Spachtelputz

Latex spuiten in verschillende kleuren

Bij het spuiten van latex denkt u wellicht aan een witte of andere simpele basis kleur. Gelukkig kunnen wij latex verzorgen in iedere denkbare kleur. Met onze airless latex techniek zorgen wij ervoor dat iedere kleur er perfect dekkend op komt.