GKS_Volledig_Logo_resized

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag waar u op onze website nog niet het antwoord op heeft kunnen vinden? 

Of bent u benieuwd naar de veel gevraagde vragen van onze andere bezoekers? Dan nodigen wij u graag uit om tussen de vragen te bladeren die het meest aan ons gesteld worden en de bijbehorende antwoorden!

Alle vragen

In de wereld van schilderwerk wordt door de meeste ervaren bedrijven gewerkt met zogeheten kwaliteitsgaranties. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat we ons werk in een bepaalde kwaliteit afleveren die overeenkomt met de beste kwaliteit die u mag verwachten.

Bij Schildersbedrijf GKS maken we uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit verf wat ons in staat stelt een duurzaam resultaat op te leveren. Meerste gebruike merken zijn Sikkens, Sigma Coating en Wijzonol. Per periode kan dit betekenen dat het merk kan verschillen, afhankelijk van de leverancier waarvan wij van mening zijn dat de beste kwaliteit gevonden kan worden.

Wij krijgen regelmatig de vraag van opdrachtgevers hoe zij zelf het schilderwerk kunnen onderhouden. Hierbij heeft de opdrachtgever altijd de keuze om het schilderwerk zelf te onderhouden of dit te laten doen. Om schilderwerk zelf te onderhouden kan worden gekozen om diverse middelen periodiek aan te brengen om de kwaliteit van de verf te behouden. Om meer over deze middelen te weten te komen, adviseren wij u contact op te nemen met een van onze professionals. De keuze hiervoor hangt namelijk af van de gebruikte materialen. Ook kunt u kiezen om het onderhoud van het schilderwerk aan Schildersbedrijf GKS uit te besteden. Dan heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van het schilderwerk.

Als klant bij Schildersbedrijf GKS heeft u de keuze uit een groot aantal technieken. Zo kunt u andere kiezen uit hoogglans, zijdeglans en matte verf. Om te ontdekken welke techniek het best bij uw situatie past, adviseren wij u samen met een expert van Schildersbedrijf GKS naar uw gewenste resultaat te kijken. U kunt dan in overleg de techniek kiezen die het best past bij uw inrichting.

U kunt op verschillende manieren met Schildersbedrijf GKS in contact komen. Ten eerste kunt u ons bereiken voor bijvoorbeeld een afspraak op het mailadres info@schilderbedrijf-gks.nl. Tevens kunt u ons bellen via het telefoonnummer 06 230 600 88. Vult u liever een contactformulier in? Dan kan dat ook via deze pagina.  Wij zijn te vinden op de Amalia van Solmsstraat 131 te Alkmaar.